Wat is jouw Gouden Draad?

Maak zichtbaar wie je bent

In zeven bijeenkomsten gaan we op zoek naar de rode draad in je leven. Brenda Amsing, fotograaf en kunstenaar, nodigt je uit om jouw Gouden Draad zichtbaar te maken en combineert fotografie, collage en borduur technieken.

In dit project leggen we met draad connecties. Je gaat fotograferen, maken en associëren, knippen en plakken en naaien en borduren, om zo de schoonheid van de beelden uit je eigen leven te tonen.

We gaan op pad door de wijk met smartphone of tablet en maken foto’s. Met een kader in de hand ga je op zoek naar beelden die iets voor jou betekenen. Al lopend door de wijk vind je mooie dingen voor jouw verhaal – jouw Gouden Draad.

In de volgende bijeenkomsten gaan we de foto’s printen en bewerken en maken we jouw verhaal zichtbaar.

 Praktische informatie

Dag en tijd: Woensdag 10.00 tot 12.00 uur
Data: 10, 17, 24, 31 mei, 7, 14, 21 juni
Locatie: Speeltuin Delftwijk | Arthur van Schendelplantsoen 2 Haarlem

Deelname bedraagt € 35,00
Met de HaarlemPas is deelname gratis.
Heb je geen HaarlemPas en is de bijdrage te hoog? Neem dan contact met ons op en we zoeken naar een oplossing.

Wie is Brenda Amsing?

Brenda Amsing is een beeldend kunstenaar en werkt aan verschillende projecten, waarbij zij vooral gebruik maakt van fotografie.

‘Kunst zet mij in beweging. Ik wil het inzetten vanuit en met mensen in plaats van andersom. Nieuwe verhalen en mooie creaties ontstaan. Iedereen heeft kwaliteiten en talenten en die breng ik door middel van fotografie, schilderen en het maken van collages samen. Daarbij heb ik veel aandacht voor ontmoeting tussen mensen voor kijken en luisteren, voor uitwisseling in verhaal en beeld. 

Een impressie van haar kunst zie je op haar Instagram-pagina