Gouden verhalen in het theater

Tekenen en verhalen vertellen

Verhalen uit jouw leven in beeld en tekst. We gaan eerst kleine simpele anekdotes herinneren door erover te schrijven en te tekenen.
Dit onder begeleiding van coach en beeldend kunstenaar Eva Durlacher van Stichting Gouden Verhalen.
Deze persoonlijke tekeningen geven betekenis aan jouw leven, je ontdekt zo verborgen herinneringen.

Vervolgens gaan we de verhalen ook vertellen. Marius Gosschalk is een acteur en docent verhalenverteller. Hij leert je om op een ontspannen manier verhalen naar boven te halen, kleine poëtische gebeurtenissen die je zelf hebt meegemaakt. Je leert vertellen, maar ook eenvoudig verbeelden en beschrijven. Je hebt geen teken- of theatertalent noch ervaring nodig. Durf jezelf te verbazen en jouw verhalen naar buiten te brengen op een speelse manier.
We werken toe naar een uitvoering op Goudmakersdag op 2 juli. De uitvoering wordt een mix van een tentoonstelling, verteltheater en terugspeeltheater.


Praktische informatie

Dag en tijd: Vrijdag 15.00 tot 17.00 uur
Data: 28 april, 12, 19, 26 mei, 2, 16 (10.00 – 15.00 uur), 30 juni uitvoering op Goudmakersdag op 2 juli 2023
Locatie: Hof van Eden | Muiderslotweg 222A Haarlem

Deelname bedraagt € 35,00
Met de HaarlemPas is deelname gratis.
Heb je geen HaarlemPas en is de bijdrage te hoog? Neem dan contact met ons op en we zoeken naar een oplossing. 

Wie is Eva Durlachter?

Ieder leven is een kunstwerk en is het waard gehoord te worden. Ieders leven is van belang om zichtbaar te worden en te blijven.
Eva Durlacher is coach, trainer en beeldend kunstenaar, ze geeft o.a de cursussen Gouden Boeken, en begeleid mensen in getekende boeken.

Neem een kijkje op de website Stichting Gouden Verhalen

Wie is Marius Gosschalk?

Marius is docent, verhalenverteller, acteur en oorspronkelijk opgeleid als dramatherapeut. Kenmerkend voor zijn werk is dat hij zich steeds beweegt op het gebied van de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen in organisaties. Hierbij komt het werken met verhalen komt steeds weer terug. In coaching en training / lessen en in verandertrajecten.

Meer informatie over Marius: www.storytellingacademy.nl