Laten we dansen

Buurtbewoners werken in zeven repetities toe naar een (moderne) danspresentatie vol humor, spel, muziek en contact. Het gaat om het samen zijn, contact maken en elkaar ontmoeten door middel van moderne dans, waarbij er veel ruimte is voor het vrij bewegen.
Tijdens de repetities staat plezier en samen ontspannen centraal.

De choreografie voor de eindpresentatie ontstaat tijdens de repetities. Daniëlle Noordermeer geeft input via opdrachten, waarmee de deelnemers aan de slag gaan. Het is een creatief proces waarbij iedereen betrokken is. Iedereen is welkom om mee te dansen. Een rollator of rolstoel vormt geen belemmering; enthousiasme is het enige dat telt!

Praktische informatie

Dag en tijd: Dinsdag 14.00 tot 16.00 uur
Data: 2, 9, 16, 30 mei, 13, 20, 27 juni uitvoering op Goudmakersdag op 2 juli 2023
Locatie: Schoterhof | Plesmanplein 10 Haarlem

Deelname bedraagt € 35,00
Met de HaarlemPas is deelname gratis.
Heb je geen HaarlemPas en is de bijdrage te hoog? Neem dan contact met ons op en we zoeken naar een oplossing.

Wie is Daniëlle Noordermeer?

Daniëlle Noordermeer van Stichting Danstheater VOS (een professioneel moderne dansgezelschap), is afgestudeerd aan de ArtEZ Dansacademie als docent dans. Zij is de choreograaf van dit bijzondere project.

Dans is mensen raken, ontroeren, actie-reactie en interactie, dingen begrijpelijk en grijpbaar maken. Soms net dat stapje verder gaan en de barrières van mensen opzoeken: kijken tot hoe ver je als choreograaf en danser kunt gaan.

Meer informatie over Daniële Noordermeer vind je op: www.danstheatervos.nl