Liedjes van dichtbij – Deze sessie is vol.

Zingen uit volle borst

Je hoort een liedje op de radio en onmiddellijk denk je terug aan iets uit het verleden. Een mooie vakantie, een verhuizing, een gebeurtenis in de buurt, het verlies van een dierbare, de geboorte van je kind of kleinkind of een andere herinnering. We gaan jouw herinneringen met een groep zingen.

Heb je altijd al in een koor willen zingen, maar nooit de gelegenheid gehad of ben je juist een geoefende zanger? Kom zingen in Het Goudmakers koor. We werken toe naar een klein optreden tijdens de Goudmakersdag op  2 juli 2023.

Michiel Poels is een zeer ervaren professioneel zanger en zangpedagoog, die in staat is om elke stem te laten zingen en bij wie je je veilig genoeg kan voelen om je echt te laten horen. Zingen is gezond, doet goed, maakt vrij en geeft energie. In deze repetities gaat hij met alle deelnemers liedjes ophalen die voor een ieder betekenis hebben. Songs die herinneringen doen herleven.

Kom dus maar op! Want wat voor stem je ook hebt: diepe bassen, valse kraaien of gouden stemmen. Iedereen is welkom! Bovendien als je samen zingt leer je nieuwe mensen kennen en het schept een bijzondere band.

Praktische informatie

Dag en tijd: Vrijdag 10.00 tot 12.00 uur
Data: 26 mei, 2, 9, 16, 23, 30 juni uitvoering op Goudmakersdag op 2 juli 2023
Locatie: Woonzorgcentrum Nieuw Delftweide | Herman Gorterstraat 1 Haarlem

Deelname bedraagt € 35,00
Met de HaarlemPas is deelname gratis.
Heb je geen HaarlemPas en is de bijdrage te hoog? Neem dan contact met ons op en we zoeken naar een oplossing.

Wie is Michel Poels?

Michel Poels is een veel gevraagd zanger in muziektheater en heeft de meeste grote oratorium werken op zijn naam staan. Hij is een van de oprichters van Zangstudio Haarlem, een organisatie die zich richt op de samenwerking tussen professionals en amateurs in de regio Zuid-Kennemerland.
Michel dirigeert verschillende koren in heel Nederland.

Meer informatie: www.michelpoels.nl