foto: Rob Lipsisus

Muur schilderen

Heb je de prachtige muurschildering gezien op de Spaarndamseweg vlakbij de Schoterbrug? Ben Plummer is de schilder.

Buurtgenoten bedenken samen een ontwerp vanuit hun eigen verhalen. Vervolgens wordt het resultaat aangebracht op de fietsenberging aan de Helene Swarthstraat, vlakbij de Bison Bowling.

Je bedenkt met elkaar het verhaal en zet dat om in een mooi kleurrijk ontwerp. Iedereen van 15 jaar of ouder uit Haarlem Noord is welkom om mee te doen. Ervaring met kunst of schilderen is niet nodig.

In de maak-sessies leer je ontwerpen, schilderen, graffiti technieken en letter-schilderen. Jouw inbreng krijgt een plek in de nieuwe  muurschildering in Haarlem-Noord.

Praktische informatie

Dag en tijd: Woensdag 14.00 tot 16.00 uur
Data: 17, 24, 31 mei 7, 14, 21 juni
LET OP WIJZING Locatie: Woonzorgcentrum Nieuw Delftweide | Herman Gorterstraat 1 Haarlem

HaarlemPas-houders en andere Haarlemmers met weinig geld kunnen gratis deelnemen. Overige deelnemers vragen we om een eigen bijdrage van € 35.- in totaal.

Heb je nog vragen bel ons gerust: 06 47 71 79 29

Wie is Ben Plummer?

Ben Plummer is een Australische muurschilder in Haarlem. Met zijn achtergrond in graffiti en sign painting (ambachtelijke reclame, letter-schilderen) maakt hij grootschalige muurschilderingen en reclame uitingen.

Samen met mensen in de buurt zet hij hun verhalen om in kleurrijke muurschilderingen.

Zo stond “Hou vol” op de muur, speciaal voor een bewoonster aan de overkant die dit kon zien vanuit haar raam. Ze onderging een zware chemokuur en deze tekst gaf haar elke dag moed.

Meer informatie: www.benplummersigns.com