Percussie | ‘Ik hoor jou, hoor jij mij ook?’

Tik jij ook altijd mee met je handen of voeten bij een lekker stukje muziek? Glenn nodigt je uit om daarin ritmische sprongen te maken. Samen met buurtbewoners. Elkaar beter leren kennen en verstaan!

Trommels zijn, bij uitstek, de meest toegankelijke instrumenten om in aanraking te komen met muziek en nu ook met je buurtgenoten. Het directe resultaat tussen beweging en geluid zorgt ervoor dat met weinig woorden meteen muziek kan worden gemaakt. Je gaat elkaar horen, volgen en uitdagen. Ritme en beweging komen samen!

Wil je graag drummen of ken je een buurtbewoner die dit altijd al een keer heeft willen doen? Dit is je kans! 

We gaan met elkaar nieuwe muziekstijlen ontdekken en aan de slag met je favoriete nummers. Samen werken we toe naar een swingende eindpresentatie!  Ervaring of muzikale achtergrond is absoluut niet vereist.

Praktische informatie

Locatie | De Nieuwe Werf | Werfstraat 8
Dag & Tijd | Zaterdag 9.30 – 11.30 uur
Data | 7, 14, 21 en 28 mei, 4, 11 en 18 juni 2022
Eindpresentatie | Zaterdag 25 juni 2022

Deelname is gratis. Goudmakers wordt je aangeboden door verschillende fondsen.

Wie is Glenn Liebaut?

Glenn Liebaut is een enthousiaste all-round slagwerker die wereldmuziek combineert met klassiek slagwerk. Zijn studie heeft hij gevolgd aan het Conservatorium van Amsterdam. Sinds 2005 is Glenn actief als freelance slagwerker. Daarnaast draagt hij zijn passie graag over aan kinderen en volwassenen. Laat jij je door hem inspireren?