Van nature zijn wij een Homo Ludens, ofwel: spelende mens! In deze lessen theater ga je dit weer ervaren. Verbeelding, fantasie, associaties en veel samenspel. Kortom, heel veel spelplezier!

In zes lessen ga je de beginselen van theater ontdekken en jezelf hierin ontwikkelen. Je staat veel samen op de speelvloer, maar gaat zelf ook scènes bedenken en maken. Verrassend leuk is ook het kijken en luisteren naar elkaar; je voelt dan de energie die vrijkomt tijdens het spelen en het creatieve maakproces.

Deze serie is heel geschikt voor iedereen die altijd al eens de vloer op heeft willen gaan – en zijn eigen verbeeldingskracht weer een beetje áán wil zetten-. Ervaring of niet, iedereen is welkom. Ben je benieuwd of het wat voor je is? Meld je dan aan voor de gratis proefles op vrijdag 15 december.

Merijn van Beusekom (1988) is eigenaar van STUDIO SJEU en geeft al jaren lessen spelen in theater en theater maken in en rondom Haarlem. Ze maakt regelmatig voorstellingen met kinderen, jongeren of volwassenen. Haar missie is om iedereen, jong of oud, te doen inzien dat spelen – of spelenderwijs in het leven staan – en gezamenlijk dingen verbeelden en creëren van positieve invloed is op de mentale gezondheid.


Praktische informatie
Dag en tijd | vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur
Data | Proefles op vrijdag 15 december, cursus op 12, 19, 26 januari, 2, 9, 16 februari
Locatie | Shelter Haarlem, Eksterlaan 1, Haarlem Noord (nabij Marsmanplein)
Meer informatie | info@goudmakers.nl | 06 42 66 48 88
Kosten | € 120.- voor 6 lessen | HaarlemPas houders betalen € 30.- voor 6 lessen

Aanmelden
Zou je bij je aanmelding willen aangeven of je je voor nu alleen aanmeldt voor de proefles of gelijk al voor de hele reeks. Ook is het fijn als je wilt aangeven of je wel of niet in het bezit bent van een HaarlemPas.