Ben jij gek op muziek? Houd je van zingen, muziek maken en bewegen? Doe mee met deze muziekworkshop. We werken aan de hand van het thema ‘Van nul tot nu’ (met liedjes als Even aan m’n moeder vragen, Vrienden voor het leven en Over 25 jaar). Jij kan je eigen verzoeknummers indienen. Je gaat zingen en samen muziek maken met kleine instrumenten. Ook kun je dansen. Ben je niet meer zo mobiel? Dan beweeg je lekker mee vanuit je (rol)stoel. De workshop wordt gegeven door David Cohen. David is vakdocent muziek op een basisschool, geeft zangles aan volwassenen, is uitvoerend musicus en werkt veel met ouderen en muziek. David is bekend met liedjes vanaf de jaren 50, maar ook met klassieke muziek en wereldmuziek.


De workshop is een introductie op Goudmakers en is toegankelijk voor volwassenen uit Haarlem Oost. Vanaf het voorjaar 2024 worden er verschillende creatieve sessies aangeboden voor volwassenen in Haarlem Oost. Meer info: www.goudmakers.nl


Praktische informatie
Dag en tijd | Donderdagochtend 18 januari 10:30 – 12:00 uur
Locatie | Restaurant Reinaldahuis, Leonard Springerlaan 1
Kosten | HaarlemPas houders € 1.- anders € 5.- (inclusief koffie en thee)
Er is plaats voor maximaal 15 volwassenen.

Aanmelden

Volwassen die wonen in Haarlem Oost kunnen zich hieronder aanmelden. Wil je eerst nog iets weten dan kun je mailen naar info@goudmakers.nl of bellen naar 06 42 66 48 88.