Ontwerpen met stoffen | ‘Kunst van het tweede leven’ 

Heb je in jouw kast ook kleding liggen die je eigenlijk niet meer draagt, maar je nog doet herinneren aan dat ene mooie moment? Maak er iets nieuws van en geef het een tweede leven! Kiezen en ontwerpen!

Met de groep verzamelen we allerlei stoffen van kleding. Kleding met herinneringen, met een verhaal. Van jezelf of mensen die je kent. Met deze stoffen gaan we aan de slag.

Eerst ontdekken en onderzoeken wat allemaal wel niet kan en lekker veel ideeën bedenken (brainstormen). Manon geeft jullie heel veel inspiratie om jullie vuurtje aan te steken. Met elkaar gaan we vervolgens kiezen wat we als eindproduct gaan maken.  Je gaat kiezen, componeren en ontwerpen. 

Je hoeft niet te kunnen naaien, misschien gaan we die wel helemaal niet gebruiken. Iedereen brengt zijn eigen kwaliteiten mee. Ga jij deze uitdaging met Manon aan?

 

Praktische informatie

Locatie | Fatih Moskee | Generaal Spoorlaan 4
Dag & Tijd | Woensdag, 10.00 – 12.00
Data | 11, 18 en 25 mei, 1, 8, 15 en 22 juni 2022
Eindpresentatie | zaterdag 25 juni 2022

Deelname is gratis. Goudmakers wordt je aangeboden door verschillende fondsen.

Wie is Manon Juliëtte?

Ik studeerde 3D design aan de kunstacademie en Mijn passie is om ontwerpen, sociale impact en duurzaamheid samen te brengen. Life should be fun for everyone!

Niets leukers dan de ogen van anderen te kunnen laten glinsteren van plezier! Ik ben blij als mensen trots op zichzelf zijn, als ze iets hebben gecreëerd. En dat hoeft niet moeilijk of duur te zijn. De spullen heb je vaak al in huis.

Meer informatie: www.manonjuliette.com