Foto Anne Stolwijk

Spelen met je eten – Deze sessie is vol!

verhalen vertellen met je zintuigen

Wat vertelt je favoriete voedsel over jou? Ben je geïnteresseerd in wat je met je zintuigen kunt verkennen en ontrafelen? Wil je oude bekende en nieuw verrassende geuren ontdekken? Hou je van uitproberen en experimenteren?

In deze reeks bijeenkomsten gaan we met elkaar op reis door de wereld van onze zintuigen. We kijken naar de schoonheid van voedsel in de wereld om ons heen en luisteren naar de geluiden tijdens het koken. We ontdekken hoe gerechtjes klinken in onze monden als we ze eten. We voelen aan de verschillende ingrediënten en wat we ervan maken. We ruiken aan van alles en nog wat om zo een geurgeheugen op te bouwen en meer!

Kom vooral meegenieten!

Je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn. Belangrijk is dat je nieuwsgierig bent naar andere mensen en openstaat voor avontuurlijke ervaringen. Tussen de sessies door doe je soms ook thuis een kleine opdracht en doe je (samen met anderen) boodschappen voor de groep.

Praktische informatie

Dag en tijd: Woensdag 14.30 tot 17.00 uur
Data: 17, 24, 31 mei, 7, 14, 21 juni
Locatie: Ripperdahart | Lansiersstraat 25 Haarlem

Deelname bedraagt € 35,00
Met de HaarlemPas is deelname gratis.
Heb je geen HaarlemPas en is de bijdrage te hoog? Neem dan contact met ons op en we zoeken naar een oplossing.

Wie is Sandra Schouten?

Sandra Schouten is kunstenaar & procesproever. Zij gebruikt voedsel, geur en je zintuigen om elkaar te ontmoeten, verhalen te delen, te verbinden en te herinneren. Het voedsel is geen doel op zich, maar een middel tot contact en uitwisseling.

Meer informatie over Sandra vind je op: www.hethuisvanproeven.nl